.

.......::::blog owner::::.......

My photo
I'M NOT PERFECT.. SOMETIMES I COULD BE PHOTOGENIC.. WAHAHA.. SO.. DUN BE SHOCK WHEN I GOT INTO MANY PIC...

.::baca ni betul-betul::.

ahaks...

adess.. aku xtaw nape pagi ni tetibe je aku rase mcm nk letak entry baru utk blog aku nie... sebnarnyer ade klas kul 9 nie.. kelas media mathematic tuh.. wah, dgr lecturer briefing aritu dye kate lagi sng dari spm.. xtaw r lagi sng tuh bagi dye je ke ataw mmg btl2 sng.. tunggulah aku msuk sesi belajar buat kali pertama arini.. owh.. x egt.. haha.. ramai gler org tny aku sedap ke dok kat mmu.. blajar camne.. makan mcm mane... adess... haha.. meh aku jawab kat cnie r sng kan.... mmg sedap gler r dok kat mmu.. xspecially bagi aku yg xleh berpisah ngn bini no 2 aku nie.. komp aku tuh la.. yg no 1 (ehem2...) sbb stp bilik ade internet.. dah la laju ding dong r.. kalu stakat youtube tuh laju gler buffering... ahaks.. tkn trus bley tgk.. xyah tunggu sepurnama baru abes loading.. then yg sedap lagi sesi maen counter strike scara berjemaah antara jemaah2 di mmu cyberjaya nie... wahahaha... after that... pasal org tny belajar mcm mane.. bagi mereka2 yg x blajar kat uni tuh la yg slalu tny.. gini la.. belajar dye sistem wat research sndri.. lecturer bg penerangan cket, then kita yg cari ape lagi maklumat pasal mende tuh.. cthnye, dye bagi pengenalan pasal media yg digunakan dalam filem.. then kita r yg kne cari lagi ape media2 tuh, mcm mane media tuh digunakan and so on r.. buat bebudak matrix.. aku dgr2 korang nk gi klas kne pki baju kemeja bertie n kne tuck-in.. wah.. kitorg kat cni at least pakai baju n pakai sluar pown da ckup.. ahaks.. xde la trikat sgt.. besh r... sbb aku dah la amek subjek creative multimedia.. lecturer sndri pakai sempoi je.. x mcm kos yg laen yg lecturer diorg pki skima.. wahahaha.. wargh!! tidak!!! aku da ketandusan idea nk tulis aper nie... pagi2 ni pown da blur.. hadulaa... k, aku nk siap2 nk gi klas lak.. (alasan).. haha... mampos r.. ni entry akuw.. suke2 aku r aku nk tulis camne.. korang jangan sebok plak.. aku ketuk kepale korang gune tauhu baru korang taw cane... okies la.. nak mandi lak..
adios amigos~

4 komen mereka (byk nie je ke?? huhu~):

  alpha company

June 24, 2009 at 10:15 PM

media math mudh?
hampeh jeks! gile confusing..

mmu rocks!!!
cam che mad ckp r, korg nk pki baju or xnk pun xpe asal pki kasutjeghs..

  uMaR FaRuQ

June 25, 2009 at 1:15 AM

confusing?? adess... aku x prnh agy rase xcited blaja math mcm pg td.. haha.. cg pown besh...

  adyhollowgurlz

June 25, 2009 at 1:45 AM

pew la..
buzy un sempat agy men game...
ish32...
memang otak gamer r..
hehehehehe

  uMaR FaRuQ

June 25, 2009 at 1:54 AM

ahaks.. bese dah.. bz2 pown kne release tension gak... ahah.. (alasan)